Bine ați venit în lumea Echo Kids, un loc plin de energie în care învățăm, interacționăm și descoperim limba germană!

Cursurile de limba germană pentru copii vor acoperi teme variate precum denumirea culorilor, animale domestice sau sălbatice, familie, hrană și feluri de mâncare, casă și acasă, școală și obiecte, pasiuni, corpul, sporturi, călătorii, vreme, exprimarea timpului (ore, zile, luni), vacanțe și petrecerea timpului liber.

De asemenea, pe parcursul cursurilor de limba germană, folosim materiale adecvate fiecărei vârste și suplimentar cărți, fișe, imagini pentru a completa manualele obișnuite. Toate cursurile de limba germană pentru copii au și o componentă audio și fiecare oră le oferă copiilor posibilitatea de a asculta vorbitori nativi. Hai la Echo Kids pentru cursuri de germană pentru copii!

Cursuri de limbi străine pentru copii
Cursuri de limbi străine pentru copii

Descoperă beneficiile cursurilor de germană Echo Kids!

Alege cursul de germană potrivit vârstei copilului tău!

Care sunt pașii următori?

Alegi cursul și apoi începem!

Alege cursul de germană potrivit vârstei copilului tău!

FAQ | Întrebări frecvente

De la ce vârstă îmi pot înscrie copilul la cursurile Echo Kids?

Cursurile Echo Kids se adresează copiilor cu vârste peste 4 ani.

Cum știu la ce grupă îmi pot înscrie copilul?

La Echo Kids facem o testare inițială, gratuită înainte de a începe cursurile. Pentru copiii până la clasa I, această testare va fi doar orală, pe baza unor imagini/dialoguri. Pentru copiii care sunt cel puțin în clasa I, testarea va fi scrisă și orală

Cum vor studia copiii?

În primul rând, studiul limbilor străine la Echo Kids se face exclusiv în limba țintă. Cursurile sunt bazate pe comunicare si organizate pe cele 4 abilități importante: scris, citit, vorbit și ascultat.

Cum pot să plătesc?

Poți plăti cursul integral cu o reducere de 7% sau în 6 rate egale.

Metode de plată acceptate:

  1. Plată prin card bancar – BTPay (link de plată cu procesatorul Banca Transilvania)
  2. Plată prin transfer bancar
  3. Plată numerar
Cumpără curs
Ce teme se vor studia pe parcursul anului școlar?

Se vor aborda teme legate de familie, descrierea persoanelor, activități zilnice, hobby-uri, exprimarea unor opinii, casă și mobilă, mâncare și feluri de mâncare, sporturi, îmbrăcăminte, locuri și timp, călătorii și excursii, educație, vacanțe, lumea animalelor, vreme și anotimpuri, tehnologie.

Cum sunt organizate cursurile? De câte ori se fac cursuri de limbi străine pe săptămână?

Cursurile sunt organizate pe 3 trimestre – de toamnă, de iarnă și de primăvară. Fiecare trimestru are un număr de săptămâni dedicat – între 10 și 13 săptămâni în anul școlar 2022-2023.

Pentru cursurile de grup, pentru preșcolari, cursurile se desfășoară în 2 ședințe de 60 de minute iar pentru școlari și liceeni (cursuri fizice și online), cursurile sunt organizate în ședințe de 90 de minute, de 2 ori/săptămână sau în ședințe de 150 de minute, 1 dată/săptămână.

Ce ar putea face în vacanță copilul meu?

La Echo Kids, organizăm trei tipuri de activități, pentru a nu pierde contactul cu limbile străine. Organizăm fie cursuri de limbi străine de vară, tabere urbane în limbi străine sau tabere lingvistice în diverse locuri din România. In toate acestea, predarea se face exclusiv în limba țintă.

Alege cursul de germană potrivit vârstei copilului tău!