4 beneficii ale cursurilor online de la Echo

Schimbările apar atunci când te aștepți mai puțin, însă este extrem de important să ne adaptăm și să ne îmbunătățim ori de câte ori avem posibilitatea sau sițuația o impune într-un fel sau altul.

Noi iubim ceea ce facem și acest lucru este vizibil prin rezultatele obținute de copiii noștri, dar și  prin obiectivele atinse de adulți, fie la locul de muncă, fie de cei care au ales să susțină examene recunoscute internațional.

Indiferent care a fost motivul pentru care cursanții noștri au ales să studieze o limbă străină, noi am vrut să fim cea mai bune versiune a noastră, dar și cea mai bună alegere a cursanților Echo pentru studiul limbilor străine.

În cele ce urmează vreau să vă prezint câteva beneficii ale studiului în mediul online întâlnite la cursanții Echo și cum s-au mai schimbat lucurile din momentul în care am ales să lucrăm pe

platforma zoom.

1. Dacă am fi ales să facem o pauză de cursuri, o mare parte dintre cursanții noștri ar fi avut de suferit și nu s-ar fi putut pregăti pentru examene precum: YLE ( Starters, Movers, Flyers), KET, PET și FCE sau nu ar fi putut face parte din anumite proiecte care să-i ajute cu un pas în carieră. Motiv pentru care am ales să susținem cursuri pe platforma zoom, dar și cu ajutorul google docs cursurile noastre și-au atins obiectivele. Cursanții au fost implicați și bucuroși că pot păstra contractul cu limba străină, dar pe de altă parte încântați că au salvat ceva timp,timp pe care au ales să-l dedice studiului individual sau temelor pe care nu reușeau să le acopere în mod constant.

2. Prin prisma faptului că și-au putut organiza singuri programul de lucru, cursanții s-au arătăt mai implicați, mai dornici să învețe lucruri noi și și-au îmbunătățit considerabil partea de speaking.

Au avut posibilitatea să asculte materiale audio, să-și consolideze noțiunile gramaticale, dar și să vizioneze filme în limba țintă. Mai ales că în ultima vreme au circulat pe internet destul de multe materiale bune care să îi ajute în studiul limbilor străine, pe lângă materialele clasice de studiu.

3. Lucurul pe echipe a fost extrem de productiv și o adevărată plăcere și deschidere de a se cunoaște mai bine, fapt care a dus la omogenitatea grupei. Obiectivele cursanților au fost mult mai clare, iar cursanții au realizat că investiția în propria persoana este cea mai bună alegere.

4. Co-disciplinarea. În cazul în care alegem să învățăm singuri o limbă străină, e foarte probabil să nu ne putem ține de un program regulat de studiu, deoarece e adesea tenant să ne spunem că făcem lecția „mai tarziu” – până ne dăm seama că a mai trecut (o altă) o săptămână fără învăţare…  Însă, când învătăm într-un mediu organizat, cu un profesor, trebuie să fim prezenţi la lecţie (fie online, fie în persoană) în anumite zile şi intervale orare. Programul este fix şi trebuie respectat, rutinele de studiu sunt bine instalate, regularitatea şi constanţa în învăţare – garantate.

Acestea au fost doar câteva situații cu care ne-am întâlnit și ne-au ajutat să ne atingem obiectivele mult mai ușor, pentru că niciodătă nu este prea târziu pentru a studia o limbă străină.

Rămâneți cu ochii pe noi! La Echo,  vara aceasta o să fie presărată de cursuri interactive care vor aduce cu siguranță o raza de soare în obiectivele voastre!

0737 769 145