A fost prima vacanță!

Ne-am întâlnit, noi, cei de la Echo Kids, pentru prima oară, în septembrie. Am început ca un vis, cu marea dorință de a crește. Ne-am gândit, ne-am făcut planuri, ne-am organizat. De pornit, am pornit cu emoție în prima zi de cursuri. Ne-am văzut înconjurați de mulți copii dar înca și mai mulți părinți frământați de întrebări, de neliniști. Răspunzându-le am fost, poate, și noi, temători, deci să ne fie cu iertare. E grea viața când ești mic, când abia începi, când toate-s noi. Le-am lămurit, însă, pe toate.

Zi de zi de atunci, ne întâlnim copiii ce vin la lecții. Ne cunoaștem, ne așteptăm cu drag. Astfel, am priceput ce datorie importantă purtăm: trebuie să le așezăm în minte vorbe frumoase și să le facem cunoscute alte lumi. Dumneavoastră lăsați-ni-i în grijă, dragi părinți, iar noi vă vom crește un pic copiii!

Si pentru că ne revedem la distanță de o săptămână, după vacanță, vă mărturisim că este bun răgazul pentru a pregăti prima noastră sărbătoare împreună, Halloween. Vom fi atenți la toti cei mici ai noștri, pentru că e posibil, ce-i drept, să îi infricoșeze povestea sărbătorii.

0737 769 145