Se cunoaște deja faptul că numeroși lingviști promovează studiul unor limbi străine încă de la vârste fragede pentru a spori numărul de experiențe pozitive ale celor mici și, ca atare, receptivitatea la nou. În plus, copiii care învață o limbă străină de timpuriu au șansa de a vorbi cu o pronunție cât mai aproape de cea nativă. Inutil a aminti performanțele vădit mai bune ale copiilor bilingvi chiar și în alte discipline decât cele umaniste.

Iată de ce micuțul tău ar trebui să studieze limba spaniolă, italiană, japoneză sau chineză la Echo Kids!

Având în vedere solicitările de până acum, aceste cursuri se pot organiza în variantă individuală (copilul și profesorul) pe un program stabilit de comun acord sau în variantă grup (pentru copiii din aceeași grupă/clasă, la solicitarea expresă a părinților).

Cursuri de limbi străine pentru copii
Cursuri de limbi străine pentru copii

Descoperă beneficiile cursurilor de limbi străine Echo Kids

Care sunt pașii următori?

Alegi cursul și apoi începem!

Alege cursul potrivit și comandă telefonic sau online!

FAQ | Întrebări frecvente

De la ce vârstă îmi pot înscrie copilul la cursurile Echo Kids?

Cursurile Echo Kids se adresează copiilor cu vârste peste 4 ani.

Cum vor studia copiii?

În primul rând, studiul limbilor străine la Echo Kids se face exclusiv în limba țintă. Cursurile sunt bazate pe comunicare si organizate pe cele 4 abilități importante: scris, citit, vorbit și ascultat.

Cum pot să plătesc?

Poți plăti cursul integral cu o reducere de 7% sau în 6 rate egale.

Metode de plată acceptate:

  1. Plată prin card bancar – BTPay (link de plată cu procesatorul Banca Transilvania)
  2. Plată prin transfer bancar
  3. Plată numerar
Cumpără curs
Ce teme se vor studia pe parcursul anului școlar?

Se vor aborda teme legate de familie, descrierea persoanelor, activități zilnice, hobby-uri, exprimarea unor opinii, casă și mobilă, mâncare și feluri de mâncare, sporturi, îmbrăcăminte, locuri și timp, călătorii și excursii, educație, vacanțe, lumea animalelor, vreme și anotimpuri, tehnologie.

Cum sunt organizate cursurile? De câte ori se fac cursuri de limbi străine pe săptămână?

Cursurile sunt organizate pe 3 trimestre – de toamnă, de iarnă și de primăvară. Fiecare trimestru are un număr de săptămâni dedicat – între 10 și 13 săptămâni în anul școlar 2022-2023.

Pentru cursurile de grup, pentru preșcolari, cursurile se desfășoară în 2 ședințe de 60 de minute iar pentru școlari și liceeni (cursuri fizice și online), cursurile sunt organizate în ședințe de 90 de minute, de 2 ori/săptămână sau în ședințe de 150 de minute, 1 dată/săptămână.

Ce ar putea face în vacanță copilul meu?

La Echo Kids, organizăm trei tipuri de activități, pentru a nu pierde contactul cu limbile străine. Organizăm fie cursuri de limbi străine de vară, tabere urbane în limbi străine sau tabere lingvistice în diverse locuri din România. In toate acestea, predarea se face exclusiv în limba țintă.

Alege cursul potrivit vârstei copilului tău!