Am mai crescut… cu un sediu

Am mai crescut, suntem mai mari și mai voinici!!!!!!

Echo Kids din Pache are un frățior în Cotroceni, pe Strada Sf. Elefterie nr 24. Am ales această zonă pentru că vrem să ne găsiți foooarte ușor și pentru că vrem să fim cât mai aproape de voi, pentru că vrem ca toți copiii să se bucure de cursurile noastre de limbi străine de calitate, indiferent în ce sector al Bucureștiului locuiesc.

Mai mult, în Cotroceni veți găsi aceleași oferte încântătoare cu care v-am obișnuit, sau despre care ați auzit de la prieteni și colegi. Pe piticii de grădiniță îi așteptăm să intre în Lumea de Basm, pe prichindeii măricei îi primim în Lumea Aventurilor, îi introducem în Învățarea ABCului pe școlarii care au deprins scrisul și cititul, iar pentru cei mari am pregătit ceva special care să îi transforme în Marile Speranțe.

echo cotroceni

Engleza, germana, franceza, dar și japoneza sau chineza își vor face loc în noul sediu Echo Kids unde vă așteptăm cu drag. Am lucrat cu foarte mult spor și energie o vară întreagă pentru a vă deschide ușa către o lume magică a limbilor străine în care veți fi călăuziți de traineri plini de creativitate și energie.

echo cotroceni 2

Ca sa vă convingeți cât de mult ne dorim să ne cunoaștem, vă așteptăm la noul sediu Echo Kids de pe strada Sf. Elefterie nr 24!

0737 769 145