Anul acesta la Echo Kids

Iata-ne ajunsi in vacanta de vara pe care toti o asteptam, dar, in acelasi timp, iata-ne ajunsi la sfarsitul altui an la Echo Kids. Un an in care am invatat multe, un an in care am progresat cu totii, un an in care ne-am bucurat de magia si farmecul cursurilor, in care fie am calatorit cu Hippo, fie am descoperit tainele limbii engleze cu Joe si Ellie, sau un an in care am calatorit si am experimentat lucruri noi, cu prietenii nostri din “Chicos y chicas”.
La inceputul anului la Echo Kids, we went together with Joe and Ellie through the Footprints Club, sau hemos descubierto el mundo hispanico. Ne-au fost deschise usile catre o lume feerica, o lume a limbilor straine, unde alaturi de ai nostri teachers sau profesores, am pornit intr-o aventura nemaipomenita. Cei mai mici, desi timizi la inceput, danced, sang and made projects, in timp ce mariceii wrote letters or articles and presented them in front of the class. Copiii de toate varstele au participat la tot felul de seminarii, pentru examenele Cambridge (YLE, KET, PET), dar si pentru examenele Trinity. Si sa nu uitam de seminariile pentru admiterea in clasa cu predare intensiva a limbii engleze. Los chicos han escuchado a sus profesores and the rate of success of the exams was very good.
Au fost organizate fel si fel de concursuri si jocuri, in care creativitatea si cunostintele acumulate ale copiiilor au fost puse la incercare.
Astfel, a trecut un an la Echo Kids, un an in care toti ne-am distrat, de la copii pana la profesori, dar am si invatat. Cu tristete, dar si cu entuziasm pentru anul ce va veni, spunem fie “Adios!”, fie “Goodbye!”, “The year which is coming is going to be great time.”.

0737 769 145