Back to Echo

Echo Kids s-a întors din vacanță iar anul acesta suntem puși pe fapte și mai mari. Rezultatele remarcabile obținute în cadrul examenelor Trinity și Cambridge, precum și al examenului de engleză de clasa a IV-a susținute la finele trimestrului de primăvară, ne-au demonstrat tuturor că atât cei mari cât și cei mici sunt capabili de a face performanță. De aceea ne dorim ca prin tot ceea ce facem cu și pentru ei să-i ajutăm pe aceștia să-și depășească limitele și să poate face lucruri de care nici măcar nu s-ar fi crezut în stare.
Tocmai în acest scop avem pregătite pentru cursanții noștri scumpi și dragi o gamă foarte largă și variată de joculețe, cântecele, povestioare și activități care de care mai interesante și mai antrenante, precum și o familie mare și frumoasă de personaje care-i vor însoți pe cei mici în palpitantele lor peripeții pe meleagurile limbii engleze și nu numai.
Astfel, preșcolarii vor face primii pași în descoperirea limbii lui Shakespeare cu ajutorul carismaticului Captain Jack și al amicilor săi năzdrăvani, Alex, Katie și drăgălașa pisicuță, Fluffy. Școlarii vor pătrunde tainele scrisului cu ajutorul lui Pip, Squeak și Frodo, juniorii noștri vor porni în căutarea diamantului fermecat împreună cu Sam, Jack, Emily și neastâmpăratul cățeluș, Rusty, iar cei mai mari se vor alătura Clubului Footprints unde îi vor cunoaște pe Joe și Ellie, doi adolescenți la fel de entuziasmați și de curioși ca și ei.
Tot începând cu anul acesta vom avea săptâmâni tematice, fiecare temă în parte având rolul de a-i ajuta pe cursanții noștri să-și dezvolte și să-și exerseze diferite talente și abilități. Vă prezentăm doar câteva dintre tematicile ce vor fi abordate în săptămânile următoare: ”My Holiday Diary”, ”Be Creative”, ”Speak Up” etc. Aceste teme vor fi introduse cu ocazia fiecărui curs în parte, dedicându-li-se câte un sfert de oră din fiecare ședință. La finele fiecărei săptămâni, vă vom ține la curent cu modul în care s-au desfășurat aceste mini-seminarii și cu cele ce au rezultat în urma susținerii lor; vor fi poze, comentarii și, bineînțeles, fragmente din lucrările realizate de către copii.
Așadar, stați cu ochii pe blogul Echo Kids pentru a afla cum am reușit să ducem la bun sfârșit tema primei săptămâni.

0737 769 145