Cum învață copiii la cursurile Echo?

Atunci când vorbim de stiluri de învățare, putem face o distincție clară între adulți și copii. În timp ce primii par să fie mult mai dependenți de reguli și explicații riguroase, ceilalți sunt dispuși să învețe structuri prin joacă, ascultând și interacționând constant.
Trainerii de la Echo încurajează copiii să interacționeze printr-o varietate de activități de învățare. Încercăm mereu să lucrăm atât individual, cu cei care au nevoie, și când au nevoie, dar să și susținem lucrul în echipă sau pereche. Avem mereu plănuite o serie de activități pentru cele 90 sau 60 de minute, dar suntem mereu flexibili și schimbăm activitățile în cazul în care ei se plictisesc. Mărturie acestor activități stau proiectele care încet-încet împânzesc pereții claselor, făcându-le din ce în ce mai colorate. Copiii câteodată lucrează în grupuri diferite, în părți diferite ale sălii și apoi împărtășesc experințele lor cu ceilalți. Încercăm mereu să le oferim posibilitatea să interacționeze mai mult între ei și mai puțin doar cu trainerul, pentru a le maximiza timpul de vorbire.
Copiii iubesc să descopere lucruri noi și, pentru că reacționează foarte bine atunci când le este solicitată creativitatea, ei sunt mereu implicați în activități de tip puzzle, de lucru manual, de desen, jocuri, dinamice sau cântece. De exemplu, atunci când am învățat despre gradele de comparație ale adjectivelor, copiii au fost nevoiți să aranjeze în ordine adjective și imagini diferite. Desigur, fiecărui adjectiv îi corespundea o imagine și au lucrat în perechi pentru a face îmbinările potrivite.
Am observat, de asemenea, că sunt mereu dispuși și entuziasmați să vorbească despre obiectele sau experiențele personale. A devenit deja un obicei ca la începutul fiecărui curs de luni și marți să vorbim despre ce a făcut fiecare peste weekend.
La ultima lecție despre jucării, copiii și-au adus fiecare jucăria preferată și au prezentat-o în fața colegilor.
Deoarece aceștia nu pot rămâne concentrați prea mult timp, activitățile sunt foarte variate și multe dintre ele nu depășesc 10 minute. La Echo Kids, jocurile și exercițiile sunt foarte atrăgătoare și, de fiecare dată, copiii sunt încurajați să-și exprime opiniile.

0737 769 145