Cum pot păstra copiii contactul cu o limbă străină și pe perioada verii

Kid Reading

Vara, copiii au ocazia să experimenteze multe lucruri noi, să înceapă studiul unei limbi exotice și/sau să păstreze contactul cu limba pe care deja o cunosc.

Din punctul meu de vedere, vara este dedicată activităților în natură și lucrurilor plăcute și relaxante.

În cele ce urmează, vrea să vă fac cunoscute 5 modalități prin care copiii pot păstra contactul cu o limbă străină, chiar și pe perioada verii:

1. Cel mai antrenant este să participe la cursuri de limba engleză de vară, deoarece ele au o altă structură și sunt extrem de interactive, iar scopul lor este ca, în primul rând, cei mici să scape de teama de a vorbi în limba țintă sau de a vorbi în public. Aceste lucruri sunt extrem de benefice pentru ei, iar tematica este astfel concepută încât să le dezvolte aceste abilități, dar pe baza unor teme din aria lor de interes. Pentru mai multe detalii despre cursurile online de vară, vă invităm să accesați:  https://www.echokids.ro/cursuri-online-de-vara-copii/

2. În cazul în care ajungeți în vacanță într-o tară străină, vă puteți încuraja copilul să cumpere bilete pentru Zoo, să-și comande o limonadă când sunteți la terasă, și, nu în ultimul rând, să solicite indicații pentru obiectivele turistice pe care doriți să le vizitați. Expunerea la limba engleză este cea care le oferă încredere în forțele proprii.

3. Pentru o zi de duminică în familie, vă recomand să optați pentru tururi pietonale în București, suștinute în limba engleză. Este o ocazie bună de a afla o mulțime de lucruri noi despre cultura și istoria poporului român, dar este și o experiența unică și interesantă pentru întreaga familie.

4. Librăriile ne oferă o mare varietate de cǎrți în limba engleză pe categorii de vârstă și nivel de limbă.  Așadar, un picnic în care să savurăm bucate alese, apoi să ne relaxăm citind cartea preferată, reprezintă o modalitatea ușoară și la îndemână care îi provoacă la conversații în limba engleză.

5. Și, nu în ultimul rând, vizionarea filmelor fără subtitrare sau cu subtitrare direct în limba engleză, reprezintă o altă modalitatea de a învăța limba engleză în serile răcoroase de vară.

În loc de concluzie, expunererea copiilor la limba engleză ori de câte ori apare ocazia este cea mai ușoară modalitate de a afla lucruri noi și de a învăță fără ca ei să simtă că fac eforturi suplimentare pentru asta.

This summer will be different!

0737 769 145