Cum să învăţăm acasă

Deşi luminile din felinare se aprind din ce în ce mai devreme în această perioadă, deşi din casă ieşim numai înfofoliţi bine cu fulare, căciuli şi mănuşi, micuţii Echo Kids nu zăbovesc ci învaţă de zor! Fiecare dintre ei este dornic să demonstreze cât de mult şi cât de bine poate vorbi o limbă străină.
Engleza, germana, franceza, japoneza, chiar şi chineza sunt limbile asupra cărora se îndreaptă întreaga atenţie a micuţilor aflaţi sub îndrumarea trainerilor noştri. Mai mici sau mai mari, mai pricepuţi sau începători, fiecare poposeşte în fiecare săptămână la centrul Echo cu mintea deschisă spre studiu, iar noi ne străduim să le oferim o lume cât mai caldă şi mai îmbietoare studiului.
Ştim că tu, dragă părinte, îţi doreşti ca micuţul tău să înveţe cât mai bine şi de aceea te străduieşti să îl ajuţi să perfecţioneze acasă ceea ce învăţa la Echo. Aşadar, pentru a-ţi veni în ajutor, avem câteva sfaturi care îl vor ajuta cu siguranţă pe cel mic să capete mai multă încredere în el şi să înţeleagă mai uşor lecţiile.
Lasă-l să te înveţe. Oferă-i ocazia să îţi arate ce a învăţat la Echo şi dă-i ocazia să râdă puţin de un cuvânt pronunţat greşit de tine şi să te corecteze fiindcă cea mai bună metodă de a reţine o noţiune este de a o explica la rândul tău unei alte persoane.
Nu-i subestima progresul făcut, fiecare copil are nevoie de o anumită perioadă pentru a se apropia de limbă şi pentru a începe să recunoască instinctiv cuvintele. Acest lucru este valabil în mod special pentru copii mai mici, pentru că trebuie ţinut cont de faptul că micuţul nu învăţa numai cuvinte noi din limbă străină ci şi din limba maternă, iar astfel se dublează bagajul informaţional pe care el trebuie să îl reţină.
Aşteaptă-te la confuzii, micuţii sunt mari maeştrii în a achiziţiona cuvinte noi în vocabularul lor, însă dacă ei învaţă mai multe limbi străine, de exemplu engleza şi germana, este normal ca unele din aceste cuvinte să se rătăcească din folderul de germană în folderul de engleză şi invers.
În final, cel mai important lucru pe care îl poţi face este să îi oferi în continuare sprijinul tău în timpul temelor, în timpul exerciţiilor şi în timpul drumului spre Echo Kids de unde preluăm noi legătura!

0737 769 145