Bine ați venit în lumea Echo Kids, un loc plin de energie în care învățăm, interacționăm și descoperim limba franceză!

Vocabularul limbii franceze este destul de simplu, întrucât multe cuvinte pot fi similare limbii române, iar aceste similitudini pot ajuta la progresul învățării limbii franceze. Ceea ce ar putea fi mai greu în studiul acestei limbi este scrierea, cuvintele purtând accente sau fiind scrise altfel decât sunt ele pronunțate. Cu toate acestea, dacă cei mici sunt familiarizați cu aceste aspecte de la o vârstă timpurie, dificultățile vor întârzia să apară.

Dacă pentru copiii cu vârste între 4 și 6 ani cursurile de limba franceză abordează metoda ludică, iar aceștia descoperă limba franceză prin cântece și povestioare, cursurile de franceză pentru copiii între 7 și 10 ani se axează pe scris, citit, ascultat și vorbit.

Cursuri de limbi străine pentru copii
Cursuri de limbi străine pentru copii

Descoperă beneficiile cursurilor de franceză Echo Kids!

Alege cursul de franceză potrivit vârstei copilului tău!

Care sunt pașii următori?

Alegi cursul și apoi începem!

Curs individual de franceză cu program personalizat

Alege cursul individual de franceză în variantă fizică sau online.

FAQ | Întrebări frecvente

De la ce vârstă îmi pot înscrie copilul la cursurile Echo Kids?

Cursurile Echo Kids se adresează copiilor cu vârste peste 4 ani.

Cum știu la ce grupă îmi pot înscrie copilul?

La Echo Kids facem o testare inițială, gratuită înainte de a începe cursurile. Pentru copiii până la clasa I, această testare va fi doar orală, pe baza unor imagini/dialoguri. Pentru copiii care sunt cel puțin în clasa I, testarea va fi scrisă și orală

Cum vor studia copiii?

În primul rând, studiul limbilor străine la Echo Kids se face exclusiv în limba țintă. Cursurile sunt bazate pe comunicare si organizate pe cele 4 abilități importante: scris, citit, vorbit și ascultat.

Cum pot să plătesc?

Poți plăti cursul integral cu o reducere de 7% sau în 6 rate egale.

Metode de plată acceptate:

  1. Plată prin card bancar – BTPay (link de plată cu procesatorul Banca Transilvania)
  2. Plată prin transfer bancar
  3. Plată numerar
Cumpără curs
Ce teme se vor studia pe parcursul anului școlar?

Se vor aborda teme legate de familie, descrierea persoanelor, activități zilnice, hobby-uri, exprimarea unor opinii, casă și mobilă, mâncare și feluri de mâncare, sporturi, îmbrăcăminte, locuri și timp, călătorii și excursii, educație, vacanțe, lumea animalelor, vreme și anotimpuri, tehnologie.

Cum sunt organizate cursurile? De câte ori se fac cursuri de limbi străine pe săptămână?

Cursurile sunt organizate pe 3 trimestre – de toamnă, de iarnă și de primăvară. Fiecare trimestru are un număr de săptămâni dedicat – între 10 și 13 săptămâni în anul școlar 2022-2023.

Pentru cursurile de grup, pentru preșcolari, cursurile se desfășoară în 2 ședințe de 60 de minute iar pentru școlari și liceeni (cursuri fizice și online), cursurile sunt organizate în ședințe de 90 de minute, de 2 ori/săptămână sau în ședințe de 150 de minute, 1 dată/săptămână.

Ce ar putea face în vacanță copilul meu?

La Echo Kids, organizăm trei tipuri de activități, pentru a nu pierde contactul cu limbile străine. Organizăm fie cursuri de limbi străine de vară, tabere urbane în limbi străine sau tabere lingvistice în diverse locuri din România. In toate acestea, predarea se face exclusiv în limba țintă.

Alege cursul de franceză potrivit vârstei copilului tău!