Cursurile online sau cursurile cu prezență fizică?!

În urmă cu doi ani, dacă discutam despre cursurile în variantă online cu sigurață le-am fi găsit mai multe dezavantaje și le-am fi ales fără prea mai așteptări, spre deosebire de cursurile cu prezență fizică.

După cele petrecute în ultima vreme, calitatea cursurilor susținute în mediul online a crescut considerabil. Cursurile online au reprezentat o provocare atât pentru prestatori, cât și pentru beneficiari. Faptul că situația cumva a cerut anumite schimbări, iar dorința părților implicate a fost mare, cursurile online au suferit numeroase modificări, iar în momentul de față reprezintă o opțiune eficientă.

Unul dintre avantajele cursurilor online este dat de faptul că se pot susține de oriunde, de acasă, de la birou și chiar din vacanță.

Materialele de curs se pot încărca ușor și pot fi accesate ori de câte ori este necesar.

Se pot susține mai multe ședințe pe săptămână fără a mai pierde timp să ne deplasăm de acasă la centru și invers.

Acestea sunt câteva avantaje la prima vedere, iar restul avantajelor se aplică mai mult sau mai puțin, însă de aici sunt mai degrabă preferințe, în funcție de personalitatea participanților.

Sunt persoane care interacționeză mai bine în mediu online, se simt mai sigure pe ele și sunt mai implicate în activitățile de la oră.

Optează pentru cursuri cu frecvență ridicată pentru că vor să facă un curs personalizat, iar faptul că pot participa la cursuri de oriunde, le oferă șansa de a se implica în proiecte punctuale.

La polul opus, sunt persoane care preferă cursurile cu prezență fizică, în primul rând pentru contactul direct cu trainer-ul și implicit colegii de grupă.

Care este varianta de curs cea mai potrivită pentru tine (https://www.theecho.ro/) sau copilul tău (https://www.echokids.ro/cursuri-de-engleza-pentru-copii-de-8-10-ani/)?

0737 769 145