De ce Echo Kids?

Este o intrebare pe care si-o pun foarte multi parinti care aleg sa ne treaca pragul. Pe piata se regasesc foarte multe centre de limbi straine, dar trebuie sa fiti atenti si sa va asigurati de calitatea serviciilor pentru care optati.

Faptul ca suntem de aproape 9 ani pe piata cursurilor de limbi straine pentru copii, spune foarte multe lucruri despre noi. Am imbunatatit lucrurile de la an la an si o vom face in permanenta sau ori de cate ori este nevoie. Vrem sa tinem ritmul cu aceste genaratii si sa le oferim cursurile de care ei au nevoie. Modelul clasic de a studia o limba straina, nu mai este la cautare, cursantii isi doresc cursuri de limba engleza interactive, vor sa se distreze si sa invete in acelasi timp, iar noi suntem alaturi de ei in procesul de invatare.

Chiar daca ne-am propus sa ne simtim bine la cursurile de limbi straine de la Echo Kids, pe de alta parte, ne dorim sa-i pregatim pe copii si pentru examenele Cambridge YLE ( Starters, Movers si Flyers), dar si pentru examenele KET, PET si FCE.  Aceste examene sunt extrem de serioase si ii ajuta pe copii sa intre la clase bilingve sau cu predare intensiva, fie sa echivaleze proba de limba engleza de la bacalaureat. Dar, pe de alta parte, sunt si parinti care nu considera imperios necesar ca cei mici sa sustina aceste examene de limba engleza, dar, chiar si asa, noi ne asiguram ca ei si-au atins obiectivele prin examinari constante. Iar in luna martie vom avea o simulare de examen care este oferita GRATUIT cursantilor Echo Kids, insa aceasta o sa fie anuntata in prealabil.

Pentru ca serviciile noastre sunt transparente, parintii sunt invitati in mod constant la lectii deschise pentru a vedea cum se desfasoara o ora de limba engleza, astfel reusind sa se convinga ca au ales cursurile potrivite pentru copiii lor. Acelasi lucru se intampla si saptamana aceasta pentru ca urmeaza Mother’s Day si ne dorim sa avem activitati specifice, sa-i provocam pe copii si sa-i indemnam sa vorbeasca deschis despre sentimentele lor.

Si pentru ca ne-am dorit ca cei mici sa-si imbunatateasca partea de speaking, toata luna februarie a fost dedicata seminariilor de limba engleza ( Acting like…Harmony classI love games and gaming, Who am I?), ocazie cu care am aflat foarte multe lucruri noi despre cursantii nostri.

Categoric, lucrurile nu se vor opri aici si pentru perioada urmatoare am pregatit o serie de activitati interesante si amuzante la care invitatii de onoare sunt copiii.

Si pentru ca timpul trece in zbor, avem planuri si pe perioada verii, activitati presarate cu lectii de limba engeza, insa toate la timpul lor. Nu trebuie decat sa fiti cu ochii pe noi!

Voua ce v-ar placea sa regasiti la cursurile de limbi straine la care participa copilul dumneavoastra?

0737 769 145