Din toamnă la Echo Kids!

Studierea unei limbi străine este o experiență de neprețuit la orice vârstă, dar cei mici au cel mai mare beneficiu din această oportunitate.

Există o multitudine de opțiuni de limbi străine pentru copii. Fiecare limbă este o artă unică de a ne exprima. Părinții aleg ca cei mici să învețe limbile europene, cum ar fi engleza sau spaniola, și este de așteptat – deoarece există vorbitori pe tot globul și pot crește perspectivele copiilor atunci când cresc.

Însă, limbile rare au devenit la rândul lor la fel de căutate, limbi precum chineza care este o oportunitate excelentă de a ajuta copiii să obțină beneficii cognitive și lingvistice. Limba chineză este o limbă tonală cu o multitudine de caractere, ceea ce o face un instrument excelent de dezvoltare pentru copiii cu percepție vizuală și auditivă. De asemenea, limba japoneză care este populară în rândul adolescenților datorită muzicii pop (J-Pop), animațiilor și cărților de benzi desenate japoneze cunoscute sub numele de anime și manga.

Așadar, din toamnă la Echo Kids veți găsi o paletă mult mai variată de cursuri individuale, cât și de grup.

Copiii au oportunitatea de a studia aceste limbi rare, într-o manieră interactivă, în grupuri dinamice.

De asemenea, în grila noastră se vor regăsi și cursuri de grup de franceză și germană, vom organiza seminarii de limbi străine și concursuri pe diverse teme de actualitate pentru a-i menține conectați și antrenați.

Copiii vor învață limbi străine într-un mod intuitiv, educația lor fiind despre distracție, voie bună, dar și despre folosirea în mod natural a limbii. Echo Kids utilizează o abordare diferită și eficientă a predării, cu imersiune culturală și lingvistică constantă în sala de clasă, lucru care îi ajută pe copii să își atingă obiectivele.

Studiul limbilor străine nu are vârstă, așa că nu este niciodată prea devreme sau prea târziu ca cel mic să fie purtat către lumi și culturi cu totul diferite.

Investește în viitorul copilului tău optând pentru curs de limbi străine!

Limbi straine predate – Echo Kids

0737 769 145