Echo Kids – Finalul unui an de cursuri pentru copii

Vă scriem acum despre Echo Kids pentru că, după un Friday Barbecue Party alături de copii, părinți, profesori și reprezentanți ai centrului nostru, ne-am îndreptat către prima noastră tabără de unde tocmai ne-am întors.
Echo Kids

Pentru început, Albă ca Zăpada, ajunsă la Barbecue Party al nostru unde am cântat și dansat, ne-a pictat chipurile în niște real happy faces, astfel că ne-am construit propriile povești cu mici prințese și fluturași, cu pisicuțe și dalmațieni ori chiar cu lei. N-a lipsit, de la petrecerea noastră, nici omniprezentul Spiderman, acestea în timp ce noi, cei mai mari, degustam bunătățile pregătite. Toate ne-au priit, pentru că Tudor, unul dintre micii noștri talentați ne-a încântat cu o piesa de vioară, îndelung exersată și pusă în scenă impecabil.

La sfârșit, am mers spre case destinși și bucuroși că am apreciat reușitele copiilor noștri într-un an de studiu printr-o petrecere deosebită și că ei ne-au apreciat la rândul lor.Apoi, câțiva dintre noi am pornit către o tabără pe un “pământ de poveste ori de mit”, cum ni s-a promis.

Odată ajunși acolo, am făcut cunoștință cu Jocelyn, un profesor britanic nativ, care ne-a vorbit all day long în limba engleză și alături de care am scris noutăți în propriul camp diary: cu toții competed in riddles care mai de care mai sofisticate, lived healthy days- ale noastre și ale mediului înconjurător, hunted treasures de tot soiul. Am recurs, fiecare, la aptitudini diverse si ne-am pus la treabă imaginația și creativitatea prin dance, fashion sau alte talent- show- uri, art sessions și project- days de tot felul.

Dincolo de tot ce-am dobândit în our camp days, ne-am distrat copios; mai mult ca sigur o să ne amintim de toată fericirea, cum, de pildă, Nora, Elena și Ema au fost fericitele jocurilor de apă și primele în piscină ori de câte ori era anunțată activitatea, cum Andrei și Vlad erau de nemutat de pe terenul de fotbal ori de la tirul cu arcul unde, by the way, au poposit adesea și profesoarele noastre; că Maria și Cristina au preferat zilele de creative writing și alte cluburi de studiu, că Aida a fost lider în toate vânătorile conduse, iar Răzvan și Vlad cei mici au adorat practicarea sporturilor de echipă dar au și rămas de multe ori pe scenă, la show-urile de talent.

Iată-ne, acum, la Echo Kids mai învățați și mai bucuroși, așa că, după cum ne-au povățuit copiii, următoarea tabără va dura mai mult. Până atunci, însă, poposim la cursurile tematice de vară unde trebuie să vedem cum rămâne cu fashion-ul și style-ul astăzi, cu ce ne mai jucăm și cum have fun, cum facem ca our food să fie delicious, cum creăm propriile animal planets și cum ne colorăm the entire world. Desigur, cei mai mari dintre noi vor read și write zile la rând, vor afla mai multe despre History, Georgraphy, Mother Earth ori different sports și activitățile de final de curs îi vor solicita la maximum.

Lauda nu va fi numai a lor, căci împreună vom studia limbi străine într-un mod distractiv!

0737 769 145