Echo Kids in Social Media

A devenit firesc ca in ziua de azi online-ul sa faca parte intr-o masura din ce in ce mai mare din viata noastra, asa ca am decis ne inscriem si noi in aceasta normalitate si sa ajungem cat mai aproape de voi, cei care ne cunoasteti. Cum vom face asta?

Simplu. Incepand din aceasta luna, noi, Echo Kids, suntem prezenti pe toate retelele sociale, Facebook, Twitter, Pinterest, astfel incat informatiile pe care noi vrem sa vi le transmitem sa ajunga cat mai repede la voi.

Vrem ca aceste conturi sa fie nu numai o punte de dialog intre noi si voi, ci mai mult, sa devina un spatiu in care noi sa va oferim informatii interesante, legate de cursuri, activitatile curente ale Echo Kids, de importanta si impactul pe care limbile straine il au in educarea copiilor nostri iar voi sa ne oferiti feedback, intrebari dar si propuneri de optimizare. Suntem deschisi la propunerile voastre, si tinem foarte mult la opiniile voastre.

Facebook: Echo Kids

Chiar daca veti deveni in timp clientii nostri, chiar daca nu se va intampla acest lucru (desi noi ni-l dorim), vrem ca aici, pe blog, dar mai ales pe paginile noastre sa gasiti informatii de valoare, legate de procesul educational, legate de invatarea limbilor straine si de tot ceea ce inseamna universul lingvistic pentru copii.

0737 769 145