Echo Kids sau bucuria de a construi…

Adesea sunt întrebată de ce ar trebui ca un copil să vină la cursurile Echo, sau de ce părinții ar trebui să ne aleagă pe noi pentru a le învăța prichindeii limbi străine. Îmi face plăcere să argumentez, pentru că știu că toate argumentele se susțin. Ele nu pot fi separate, se întrepătrund, sunt interconectate și formează o țesătură esențială pentru a ne alege.

Profesorii sau trainerii noștri nu sunt simpli profesori, ei sunt mai mult de atât, sunt mentori, sunt colegi de joacă, sunt actori, sunt părinți, sunt parteneri. Trainerii îi introduc pe cei mici în minunata lume a germanei, englezei, francezei, spaniolei, chiar și a limbilor exotice precum japoneza sau chineza. Cei mari și mici învață o nouă limbă printr-o metodă potrivită, plăcută lor și foarte interesantă: cântă, desenează, fac role-play, ascultă povești și multe altele.

Materialele și manualele noastre sunt foarte potrivite pentru nivelul și ceea ce le trebuie copiiilor. O dată primite la începutul cursului, ele sunt adevărate îndrumătoare pentru cei mici, ghizi în procesul lor de învățare a unei limbi străine.

Iar atunci când vii la Echo te simți bine, trainerii sunt plini de căldură și deschiși, atașați de ceea ce fac și adevărați constructori ai unor frumoase drumuri. Comunicarea, deschiderea, pasiunea și mentalitatea că nu există probleme, ci doar lucruri care trebuie rezolvate ne ajută să creștem zi de zi, să ne mărim echipa și numărul cursanților.

b1

Dacă v-am stârnit măcar un pic curiozitatea, vă așteptăm cu drag la noi, vă vom primi mereu cu drag și căldură.

0737 769 145