EchoMagia de Crăciun

Ho ho ho și Jingle Bells,
La serbare noi am mers,
Am cântat, am dănțuit,
Chiar și Moșu’ a venit.

Săptămâna trecută, în zi de joi, s-au materializat toate eforturile și toate repetițiile făcute cu copilașii noștri, mici și mari, pentru cea mai importantă întâlnire din luna decembrie și anume Serbarea de Crăciun: părinții copiilor pe o parte, așezați confortabil în scaunele relaxante ale auditoriului și copiii de partea cealaltă, efectiv pe scenă, în poziția privilegiată de interpreți.

Totul a început, desigur, cu ceva timp în urmă, când fiecare profesor din cadrul Echo Kids a început să-și pună în mișcare creativitatea și să facă echipă cu personalitatea fiecărui copil pentru a pune în scenă cel mai potrivit Christmas sketch sau cel mai potrivit Christmas song, dedicate, evident, lui Moș Crăciun…trebuie să recunosc, a fost personajul central, căci după ce a fost anunțată serbarea, după ce au fost făcute planurile pentru fiecare rol în parte, toți copiii au întrebat: ”dar o să vină Moșul, nu?”. Iar noi nu am putut rezista gingășiei ce se ridica în aer în acel moment și răspunsurile au fost pe placul și spre bucuria lor, dar promisiunea urma să fie îndeplinită cu anumite condiții, desigur. Au urmat repetiții cu accent pe actorie, interpretare și muzică, de data aceasta în special acorduri de chitară, îmbinate armonios cu bunul sunet al limbii engleze studiate.

Rezultatele au fost apreciate de către toți părinții prezenți ba mai mult decât atât, de către Moș Crăciun însuși care a bătut cale lungă pentru a face încă o dată bucurii copilașilor.

Unii s-ar întreba pentru ce atâta osteneală, dar astfel de momente ca sărbătorile de iarnă, Hallowen, Dragobete sau Valentine’s Day sunt ocazii perfecte, minunate pentru a înfrumuseța procesul de studiu al unei limbi străine și pentru a îmbogăți cunoștințele copiilor căci vocabularul aferent fiecărei sărbători este vast. În plus, un profesor dedicat și dăruit vede întotdeauna evenimentele ca pe o oportunitate pentru a încropi ceva interactiv și amuzant, educativ în același timp.

În final, prin sărbătorile de iarnă pe care le trăim cu toții putem întări în continuare credința copiilor sinceră și specifică doar lor în…Moș Crăciun. Consider că e important să-i păstrăm pe cei mici cât mai mult în micro-lumea lor magică, altminteri, cu fiecare vis la care vor renunța, vor mai face pași în realitatea oamenilor mari.

EchoMagia de Crăciun a însemnat implicare și devotament ale trainerilor, dorință și neastâmpăr ale copiilor, scenete, poezii, sunete frumoase de chitară și alte sunete, ale cuvintelor în limbile străine studiate la noi, un Moș Crăciun tare vorbăreț și interesat de fiecare copil, o serbare de Crăciun care a fost un succes cu multe țipete cristaline, de bucurie.

0737 769 145