Experiența Echo Kids

În viziunea mea, a fi profesor Echo Kids înseamnă a te dărui, ca întreg, copiilor; unor suflete inocente, care așteaptă să le împărtășești din cunoștințele tale.

Însă pentru a deveni profesor nu este de ajuns să-ți dorești acest lucru. Trebuie, mai întâi, să conștientizezi vocația din interiorul tău și să simți chemarea către tărâmul copiilor, mirific și mereu nou. Presupune să îți dorești cu tot sufletul să pătrunzi psihologia lor, să-i înțelegi și să poți privi lumea prin ochii lor.

Îmi amintesc cum, copil fiind, în fiecare weekend, locuința mea se transforma într-o adevarată „școală” unde îmi adunam prietenii în scopuri pur educaționale, așa cum se putea face educație la o vârstă fragedă :-). Mai târziu, m-am și îndreptat către studii de specialitate care mi-au construit noțiunile de limbă și literatură engleză și care m-au ajutat să-mi clădesc bazele teoretice ale psihopedagogiei.

Nerăbdătoare să pun în practică cele învățate, am luat contact cu Echo Kids, o experiență ce avea să contribuie la transformarea mea ca om. O trăire legată de Echo Kids și care cred că este a mai multora, este aceea că impresionează căldura și profesionalismul cu care trainerii își înconjoară și lucrează cu elevii lor.

Este un ecou, desigur ;-), pe care Echo Kids l-a produs în interiorul meu, unul benefic și pe care sper să-l pot transmite elevilor mei, contribuind, astfel, nu numai la construirea bagajului lor informațional cât și la formarea lor ca oameni.

Este o șansă minunată să creștem împreună, Echo Kids, trainerii și cursanții!

0737 769 145