Happy Mother’s Day!

Cum dragostea de mamă este universală și cum acolo unde sunt mulți copii, sunt și multe mame, ne-am apucat și noi, cei de la Echo Kids, să onorăm cum se cuvine sărbătoarea tuturor mămicilor din lume.
Ne-am înarmat, deci, vitejește cu hârtie, lipici, foarfece, flori, fluturi, gânduri frumoase, urări, poezii și alte “acareturi” necesare creării unor capodopere în materie de felicitări personalizate și am purces spre a făuri, fiecare pentru mămica lui, “cards and books” care mai de care mai originale și mai expresive.

happy-mothers-day
Cei mai mici ai noștri, neavând foarte la-ndemână forța magică a cuvântului scris, au pus toată dragostea lor în flori și fluturi decupați, în steluțe și chiar în avioane și rachete (în cazul unor băieței mai îndrăzneți), desenate pe ceea ce a devenit un tablou naiv intitulat “I love you, Mummy!”. Evocatoarele cuvinte din titlu au fost probabil repetate fără întrerupere în drumul spre casă din teama de a nu fi uitate înainte de a fi rostite ca mesaj absolut de “Ziua mamei”.

Școlarii, mai mici sau mai mari, au creat cu dibăcie câte o “cărticică” pentru mamele lor, cărticică ale cărei file conțineau, la rând fiecare, câte un gând frumos, o idee de oferit în dar mamelor. Și, chiar dacă, în unele cazuri “My Mum deserves a big HUG” s-a transformat total neintenționat, în “My Mum deserves a big BUG”, cărțuliile au ieșit frumoase, ingenioase și, mai ales, sperăm noi, valoroase pentru cele cărora le-au fost oferite cu mult drag.

În speranța că felicitările și cărticelele au fost însoțite și de multe îmbrățișări, dar și de materializarea măcar a câtorva dintre filele lor (mai puțin cea cu “big BUG”), le felicităm și noi pe mămicile Echo Kids pentru copiii minunați și speciali cu care avem plăcerea să învățăm limba engleză.

0737 769 145