La Echo Kids punem accent pe comunicarea constantă cu părinţii!

Cu toţii ştim cât este de important să primim constant feedback privind progresul şi modul de interacţiune a copilului nostru la activităţile extra-curriculare unde îl înscriem. Deoarece nu suntem conectaţi printr-un mecanism high-tech cu copilul, nu putem şti cum studiază, cum interacţionează, cum progresează.
Din acest motiv, echipa Echo Kids pune accent pe relaţia constantă cu părinţii, beneficiarii indirecţi ai cursurilor de limbi străine. Aceasta are loc prin intermediul canalelor media, e-mailurilor, prin întâlniri one to one cu trainerul, prin solicitarea şi primirea unui feedback de progres.
Enumerăm doar câteva dintre metode:
Părinţii pot vedea poze din cadrul cursurilor de limbi străine, urmări filmuleţe sau asculta diferite cântece interpretate de cei mici pe canalul de Facebook al Echo Kids. De asemenea, putem fi urmăriţi inclusiv pe Instagram. Prezenţa în social media nu este deloc neglijată, vă încurajăm să ne dați Follow pe Instagram și un Like pe pagina de Facebook.
Newsletterele, sau mailurile de informare, destinate părinţilor sunt trimise regulat pentru a fi constant informaţi de structura trimestrelor, activităţile şi seminariile tematice, tabere şi ateliere extra dedicate cursanţilor noştri.
Feedback prin formulare de evaluare trimise trimestrial pentru fiecare cursant. Acestea sunt adaptate nivelului de vârstă al cursantului, dar şi abilităţilor pe care le deţine. Dacă pentru copiii de grădiniţă sunt urmărite predominant capacităţile de exprimare şi reproducere orală, pentru cei de şcoală primară şi gimnaziu se pune accent pe capacităţile de exprimare scrisă, orală, ascultat şi vorbit.
Participarea la “orele deschise”, acele zile ale Porţilor Deschise când părinţii asistă la cursuri pentru a se familiariza cu metoda de predare Echo Kids, dar şi pentru a vedea cum decurge efectiv o şedinţă de curs. Considerăm că transparenţa nu este un concept abstract, îl punem în practică în fiecare an şcolar.
Întâlnirile one to one cu trainerul copilului. În cadrul acestor întâlniri de 10-15 minute, fiecare părinte are posibilitatea de a discuta despre progresul copilului, structurile învăţate, stadiul pregătirii pentru un examen de limbi străine, atitudinea la oră şi modul de interacţiune cu colegii, sfaturi şi recomandări pentru susţinerea procesului de învăţare.
Părinții Echo Kids sunt parteneri speciali de studiu deoarece:
Au ales învățarea unor limbi străine prin dezvoltarea tuturor celor 4 abilități de cunoaștere a acestora: scris, citit, ascultat, vorbit. Metoda inovatoare și flexibilă, dar și materialele folosite la Echo Kids, urmăresc aceste abilități.
Au ales să își aducă copiii în unul din cele două sedii luminoase și prietenoase, unde sunt întâmpinați de traineri cu experiență și studii de specialitate.
Au ales cursuri centrate pe calitate, nu cantitate. Numărul mic de cursanți (maxim 8 sau 10 copii per grupă) favorizează comunicarea constantă, interacțiunea, îndreptarea atenției trainerului către fiecare participant în parte.
Au ales învățarea unei limbi străine în strânsă legătură cu elemente, tradiții, activități corelate culturii poporului englez, german, francez etc. Această învățare este stimulată constant prin participarea la cursuri de conversație, ateliere tematice, cluburi de Debate sau de Public Speaking.
Au ales tabere de engleză și ateliere tematice intensive pe perioada verii. Toate acestea la tarife decente, mult mai mici în comparație cu concurența de pe piață.

0737 769 145