Curs de limba chineză 8-18 ani

学习中国
Dacă în limba engleză, cunoaștem cu toții, verbul are trei forme, de pildă “to see- saw- seen”, în chineză trebuie să memorezi doar “kan”. În aceeași măsură, în timp ce în primul caz trebuie să faci corect distincția între “cat” și “cats”, în chineză nu ai nevoie decât de “mao”. Așadar, dispare greutatea studierii atente a timpurilor verbale ori a declinărilor substantivului, iar ordinea cuvintelor în propoziție nu ne pune într-o mai mare dificultate decât o fac limbile europene. Doar tonalitățile cuvintelor pot slăbi zelul elevilor, căci, pentru a evita greșeli amuzante, non-asiaticii trebuie să memoreze când un cuvânt este exprimat pe o pantă ascendentă și când pe una descendentă.

Îi invităm pe copii la cursuri de limba chineză pentru că noi credem că, odată stăpânită această limbă, le va oferi avantajul de a participa la dialogul între marile culturi ale lumii.

Locație:

  • curs fizic susținut la sediul Echo Kids din Strada Gheorghe Pop de Băsești nr 37, sector 2, București
  • curs online

Vârstă copii:
Cursurile se pot organiza pentru copii cu vârste cuprinse între 8-18 ani.

Tariful cursurilor de chineză în variantă fizică este de 100 lei/oră, iar varianta online este de 90 lei/oră. Pentru aceste cursuri, plata se face în avans pentru un număr de minim 10 ore.

100.00 lei

Alege varianta ideală pentru copilul tău: prezență fizică sau online

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon:

0737 769 145 0755 543543
0737 769 145