Curs de limba japoneză 8-18 ani

日本語を学ぶ
Știați că japonezii au o afecțiune aparte pentru frumusețea peisajelor? Că ei consideră că trăsăturile mediului înconjurător, munții, pădurile ori apele au propriile lor spirite? Sau că valorile culturale inculcate celor mici sunt înclinația către muncă, respectul pentru ceilalți, grija față de familie și mai puțin pentru propria persoană? Cu siguranță știți și de cultura shogun-ilor, conducători militari care protejau cultura proprie, chiar închizând granițele.

Dacă vă doriți pentru copilul dumneavoastră un viitor în tehnologie, inginerie auto, medicină, ori credeți că influența majoră pe care o au japonezii în cultura, vă propunem cursurile de limba japoneză pentru copii. Pre-școlarii și elevii dornici de studiu vor vedea și că limba nu este atât de greu de învățat precum pare, pentru că, în ciuda sistemului diferit de scriere, ei se vor putea descurca învățând din caracterele hiragana sau katakana; în plus, gramatica este mult mai simplă decât în cazul unor limbi europene: substantivele nu au gen, nici plural ori articole determinante și există doar două timpuri verbale, trecut și viitor, pentru care verbele neregulate sunt foarte puține.

Vă așteptăm copiii la cursurile de limba japoneză Echo Kids pentru a se pregăti să ia contact cu una dintre cele mai interesante limbi străine, dar și cu una din cele mai prietenoase culturi!

Locație:

  • curs fizic susținut la sediul Echo Kids din Strada Gheorghe Pop de Băsești nr 37, sector 2, București
  • curs online

Vârstă copii:
Cursurile se pot organiza pentru copii cu vârste cuprinse între 8-18 ani.

Tariful cursurilor de japoneză în variantă fizică este de 100 lei/oră, iar varianta online este de 90 lei/oră. Pentru aceste cursuri, plata se face în avans pentru un număr de minim 10 ore.

100.00 lei

Alege varianta ideală pentru copilul tău: prezență fizică sau online

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon:

0737 769 145 0755 543543
0737 769 145