Mini interviu cu Ioana Maxim, trainer of trainers

Draga noastră Ioana, ești un mentor pentru cursanții tăi. Care e rețeta ta în a-i introduce in tainele unei limbi străine?

Rețeta pentru orice atunci când lucrezi cu copiii este DRAGOSTE-RĂBDARE-ENERGIE-CÂNTEC-JOC ȘI VOIE BUNA! Condimentate după gust cu multă muncă în spatele orelor de curs și plăcerea de a-i vedea crescând.

Care au fost cele mai mari provocări de când ești la Echo Kids?

Fiecare zi e o nouă provocare, dar anumite zile țin musai sa iasă in evidenta. Una dintre cele care îmi vin in minte ar fi atunci când o fetită a început sa plângă din senin dintr-un motiv cu totul altul decât cursul de limba engleza si a trebuit sa fac o mini ancheta psihologica sa încerc sa aflu cauza astfel încât sa pot gestiona efectele, dar totul e bine când se termina cu bine.

Știm ca sunt nenumărate experiențe care iți aduc zâmbetul pe buze, dar care este cea mai interesanta si frumoasa de când ești la Echo?

Perlele lor sunt nenumărate, atât lingvistic, dar mai ales cele datorate vârstei lor minunate. Îmi amintesc de una recenta in care un băiețel a venit la mine si m-a întrebat daca e vreo problema ca el a povestit in compunerea „Anotimpul meu preferat” despre familia lui…:D

Pentru ce ai recomanda Echo Kids părinților?

Recomand Echo pentru seriozitatea in tot ce se face aici, pentru profesionalismul si calitatea trainerilor, pentru materialele selectate ca suport de curs, in general pentru ca tot ceea ce se face aici se poate exprima printr-un cuvânt- CALITATE. Iar rezultatele obținute de cursanții Echo sunt dovada incontestabila.

Gânduri bune pentru o vacanta minunata

Pai ce vacanță???!!! Va așteptăm la cursurile de vară!! Captivante și super distractive!!

0737 769 145