Our fun and frightful Halloween

Trick or treat,
Trick or treat,
Give me something sweet to eat!
Cookies, chocolate, jelly beans,
Happy, Happy Halloween!
A fost Halloween! Dovleci portocalii ne-au îndrumat paşii spre sălile de curs; am fost întâmpinaţi de un cadru nou, întunecos, dar care ne-a stârnit curiozitatea. O singură lumânare, mare, stătea aprinsă pe catedra teacher-ului; în surdină- cântări menite să dea fiori reci.
Săptămâna aceasta, alături de vrăjitoare, scheleți, spiriduşi ori monstruleţi, am săvârșit mici serbări: jocuri, cântecele, filmuleţe şi poveşti ne- au bucurat la sfârşit de octombrie.
Cu ochi mari și curioși, copiii au urmărit cum All Hallows Eve este sărbătorit pretutindeni în fel și chip. Apoi, cei mai mici dintre ei s-au împrietenit cu foarfeca şi lipiciul și au meşterit haioase pop-up cards, iar cei mari s-au întrecut în a compune corect poveşti înfricoşătoare dar captivante. După studiu și distracție, practică și meșteșug, este lesne de crezut că, de acum, fiecare dintre elevi va defini Halloween prin Jack O`Lanterns, witches, black cats, ghosts, pumpkin carving și pumpkin pie, skeletons și bats, chiar treats.
Pentru că black și orange au mers foarte bine împreună, jocurile ne-au înveselit, să ne costumăm- cu încântare, iar bomboanele primite după trick or treating- cu adevărat gustoase, Halloween Celebration a devenit un moment așteptat cu- nfrigurare.
It has been another Happy Halloween!

0737 769 145