Părinții povestesc

Cum să nu ne lăudăm când primim așa feedback de la părinți? 🙂

“De când frecventează cursul de limba engleză, copilul meu a descoperit că poate învăța lucruri noi printr-o metodă stimulativă și creativă, care se pretează nivelului lui de înțelegere, fără a conștientiza totuși acest lucru. Pentru mine, ca mamă, fericirea micuțului meu primează și consider că modul în care se desfășoară cursurile îl poate ajuta să dezvolte abilități sociale și cognitive, să se maturizeze, să dobândească încredere în forțe proprii și să descopere mereu lucruri noi. Atât timp cât copilul meu va aștepta cu nerăbdare cursul de engleză, cum se întâmplă în prezent, eu nu voi avea obiecții, ci voi fi o mămică fericită. Fiind, totuși, o perfecționistă, sugestia ar fi să luați în considerare și varianta Jolly Phonics, destul de eficientă și distractivă pentru copii.

Vă mulțumesc pentru posibilitatea de a-mi exprima părerea și succes în continuare!”

Oana Mitică, mama lui Octavian- grupa Învăț ABC-ul.

“Sunt plăcut surprinsă de modul în care se predă limba engleză în ziua de azi și în mod special de atitutdinea, atmosfera primitoare și călduroasă a persoanelor care lucrează în cadrul școlii Echo. Ana vine cu plăcerela cursuri și îi place de teacher. Eu aș avea niște propuneri, însă, dacă îmi permiteți, anume: multe jocuri în echipă de genul șarpele, spânzurătoarea, mai multă mișcare în clasă, da, mișcare efectivă, pentru că prin mișcări corporale copilul iese din rutina statului în bancă, are sentimentul de joacă, de distracție, cu toate că scopul este achiziția de informație, se poate face și un joc, de pildă mima, prin care copilul deduce sensul unui cuvânt, se așază și reține mult mai ușor cuvântul în cauză. De dorit și utilizarea cât mai frecventă a dicționarului, dar sugestia să vină constant din partea trainerului și mai ales când sunt date temele pentru acasă. Eu îmi doresc, de asemenea, cât mai multă interactivitate copil- copil, copil- profesor. Copiii au un potențial creativ extraordinar și ar fi păcat să nu îi încurajăm să și-l manifeste plenar și să-i direcționăm constructiv.”

Amalia Mateescu, mama Anei- grupa Marile Speranțe.

 

“Consider că din moment ce în familie am luat hotărârea ca fiul nostru să studieze extra- școlar limba engleză în cadrul instituției dumneavoastră, am ajutat la dezvoltarea intelectuală și însușirea de noi cunoștințe în acest domeniu. Când fiul nostru va dori să studieze în străinătate, limba engleză îi va fi mai mult decât necesară, utilizarea calculatorului de asemenea impune cunoașterea limbii acesteia, iar noi suntem bucuroși că putem oferi copilului nostru posibilitatea de a o studia în cadrul instituției dumneavoastră. Personalul Echo este deosebit de atent și binevoitor, răspunzând prompt de fiecare dată la situațiile ivite cu ocazia derulării contractului din octombrie 2011. Noi am observat că, într-un an de zile, fiul nostru a făcut progrese semnificative și nu dorim să slăbim ritmul, am dori, însă, doar în măsura în care este posibil, să existe o modalitate prin care să ni se comunice progresele pe care le face de la un trimestru la altul. Vă rugăm să ne anunțați din timp cu privire la activitățile pe care doriți să le efectuați în afara instituției și sperăm să avem o comunicare la fel de bună ca și până acum.”

Familia Anghel, copil- Vlad, grupa Marile Speranțe.

 

“Pentru mine, ca părinte cu un program destu de încărcat, cursurile Echo Kids au fost o oportunitate reală. Sunt foarte mulțumită de cursuri, copilul a făcut progrese vizibile. Mi-aș dori doar ca, în cadrul orelor de curs, să se organizeze mai multe jocuri interactive, cântecele, poezii pentru a comunica mult, cât mai mult cu putință. Din experiență proprie spun, dacă nu comunici cât mai mult, uiți și ceea ce știi deja, cu toate că, într-adevăr, și scrisul, și cititul, și învățatul te ajută foarte mult. Despre temele de acasă nu am ce comenta, mi-aș dori să fie multe, multe, multe, dar și-așa, abia are timp să le facă din cauza celor de la școală. Sunt foarte mulțumită și de modalitatea de plată a tarifului, ne este mai ușor. Va mulțumesc și să o țineți tot așa!”

Stepanian Aurelia, mama lui Alexandru- grupa Marile Speranțe.

“Cursurile Echo Kids dezvoltă abilitatea copilului de a comunica liber în limba engleză, cultivă capacitatea de a se exprima fluent, de a fi spontan și dezinvolt. Îi deprind dpe copii cu noțiunea de a învăța de plăcere și nu doar de dragul părinților ori pentru că este nevoie să se asimileze informațiile. Se menține contactul cu părinții pentru c aceștia să știe exact performanțele reale ale copilului. Sugestie- exerciții de tip întrecere, concurs recompensate.”

Stanciu Claudia și Stanciu Cristian, părinții lui Rareș, grupa Învăț ABC-ul.

“Sunt foarte mulțumită de profesorii pe care i-au avut și îi au și în prezent pe copiii mei, de aceea i-am și reînscris în al doilea an de cursuri. Nu am sugestii pentru dumneavoastră, profesorii sunt foarte bine pregătiți pentru meseria dumnealor, o fac cu plăcere și de aici reiese și evoluția copiilor.”

Tănase Steliana, mama Alexandrei și a lui Mihai, grupele Marile Speranțe și Învăț ABC-ul.

“Metoda de predare îi captează atenția Antoniei și o face să interacționeze cât mai mult în limba engleză. Este foarte curioasă și încântată să revină la curs și, de asemenea, povestește cu drag tot ce a învățat.”

Boboc Mădălina, mama Antoniei, grupa Lumea mea de basm.

“Ca părinți, suntem foarte mulțumiți de Echo Kids, iar copiii, mai ales cea mică, Ana, sunt foarte entuziasmați de această activitate. Sperăm să fie în continuare. Nu sugerăm nimic, dumneavoastră știți mai bine cum să organizați cursurile.”

Cu stimă, Monica Dunăreanu, mama Alexandrei și a Anei, grupa Lumea mea de basm.

“Pentru părinte, cursurile Echo Kids au fost foarte binevenite. Copilul meu vine cu mare plăcere și învață ceva bun, care aduce rezultate. Cu toate că avem programul foarte încărcat, ne străduim să participăm mult și bine. Sunt foarte mulțumită, vă mulțumim pentru serviciile pe care le prestați.”

Jianu Violeta, mama lui Alexandru- grupa Învăț ABC-ul.

 

“Din punctul meu de vedere, sunteți nemaipomeniți! Sunt foarte mulțumită de felul în care evoluează copilul meu. Sunteți o echipă de nota 10 și vă mulțumesc pentru această colaborare.”

Terziman Gabriela, mama Loredanei- grupa Învăț ABC-ul.

 

“Mi-ar fi plăcut ca în copilăria mea să existe un astfel de loc minunat, unde tainele unei limbi străine să mi se dezvăluie într-un mod atât de prietenos. Faceți o treabă excelentă! Felicitări! Mă bucur foarte mult că v-am descoperit. Copiii mei vin cu o plăcere nebună, este un loc unde teacher este o persoană dragă lor, cu mult mai multă răbdare decât mami… Este un loc plin de căldură, cu oameni zâmbitori și deschiși, care știu să-și facă treaba cu profesionalism, lucru atât de rar în zilele noastre.”

Arghirescu Dana, mama Ilenei și a Mariei, grupele Lumea mea de basm și Învăț ABC-ul.

 

0737 769 145