Planuri de viitor la Echo Kids

După ce ne-am bucurat de o vacanță prelungită și de multă zapadă, ne-am apucat de treabă și de recuperarea orelor pierdute. Și pentru că încă mai este frig afară și mirosul de scorțiosoară ne încântă simțurile, în data de 24 februarie dorim să îi invităm pe copii la un seminar de lectură, menit să îmbunătățească abilitățile lingvistice și să se bucure de aroma unui ceai fiebinte. Acesta este un seminar gratuit dedicat cursanților Echo Kids, iar mai multe detalii organizatorice o să aflați de la colegele noastre, la oricare dintre sediile Echo.

Iar pentru că luna februarie este dedicată iubirii, noi ne-am gândit să facem o saptămână tematică adecvată copiilor care ne trec pragul. Așadar, săptămâna tematică se va numi Friendship Week și se va finaliza cu un proiect extrem de draguț și inovativ. Între timp, părinții vor afla mai multe informații despre evoluția copiilor, aceaștia fiind invitați fie la lecții deschise, fie la întâlniri individuale.

La început de primăvară vom avea o altă săptămână tematică, Mother’s Day, dedicată celor mici, dar nu în ultimul rând mamelor Echo Kids. Surpizele Echo nu se vor opri aici, ne vom bucura și de alte saptămâni tematice, care mai de care mai conversative și interactive. De asemenea, pe toată perioada anului vom avea și alte seminarii de limbi străine, menite să le îmbunătățească vocabularul și să în ajute pe copii să obțină rezultate maxime la examenele Cambridge.

Sfârsitul de an se va încheia cu o tabără inedită, în mijlocul naturii, ideală pentru o vară de neuitat, la Pensiunea Potcoava, sat Runcu, Dâmbovița.

În concluzie, dacă sunteți interesați de aceste activități și doriți să aflați mai multe detalii, trebuie să discutați cu coordonatorii cursurilor de copii și să ne urmăriți pe facebook sau pe blogul Echo Kids.

.

0737 769 145