Povestea Echo Kids

V-ați întrebat vreodată cum se văd lucrurile din spate? Ei bine, iată mai jos istoria Echo Kids, traită și povestită de Delia Rădulescu, inițiatoarea acestui proiect minunat.

“Printre copii, școală, adaptarea cu clasa a Va si clasa 0, printre lacrimi și răceli ale copilului de un an și două luni, printre drumuri dus-întors birou-casă, printre gândurile mele de a face mai mult și mai bine, mi-am adus aminte deunăzi, în răgazul londonian de care am avut parte, de începuturile Echo; predam ca și asistent universitar limba engleză iar leafa mea era întotdeauna suplimentată de meditații de limba română sau limba engleză. Așa că, într-un martie friguros al anului 2004 m-am gândit să pun capăt alergăturilor mele (așa credeam pe vremea aceea! 🙂 ) și să îmi deschid propriul centru de limbi străine. Avusesem și alte tentative înainte dar probabil că atunci a fost să fie.

Am muncit mult, mult până am pus acest business mic pe roate, am fost și director și profesor și traducător, făceam foarte multe alături de oameni foarte dragi mie și pe care i-am simțit alături de mine.
Cu muncă și determinare, Echo a ajuns să fie cunoscut ca brand iar cursanții, clienții corporate, angajații veneau ei înșiși cu diverse propuneri care mai de care mai interesante. Așa că în 2011, am deschis Echo Kids pentru toți acei clienți care își doreau în primul rând să facă cursuri în paralel cu ai lor copii, să își aducă copiii la cursuri de engleză, franceză, germană, să îmbunătățească cunoștințele de italiană, spaniolă sau chineză.

Ne-am mutat într-o locație nouă care să permită accesul copiilor cu ușurință în săli, am decorat sălile, am angajat cei mai buni profesori/traineri specializați pentru predarea la copii, am stabilit o metodologie dedicată pe grupe de vârstă, ne-am pregătit cum se cuvine și ne tot pregătim … în fiecare zi de atunci. Pentru că fiecare lecție la Echo Kids este altfel, pregătită cu grijă și atenție din timp, pentru fiecare grupă de vârstă. Și mai presus de toate, cu dragoste pentru copiii Echo Kids care vin cu seriozitate și sârguință să adulmece tainele limbilor străine, să descopere verbe neregulate, adjective compuse, semnele grafice diferite, etc.

Și nu aș vrea să mai continui decât spunându-vă că Echo Kids mi-e foarte drag ca proiect și am mare încredere că într-o zi mai mulți copii și mai mulți părinți se vor convinge că suntem cei mai buni, că oamenii care pun umărul la crearea și dezvoltarea lui (sper să le pot mulțumi într-o zi tuturor!) sunt speciali și că vom avea din ce în ce mai mulți copii cu diplome Cambridge și Trinity de care să fim mândri.”

0737 769 145