Săptămâna Părinților

Săptămâna aceasta, care mai are puțin și se apropie de sfârșit, este pentru noi, dar mai ales pentru cursanții noștri o săptămână plină de emoții. Și aceasta, deoarece, în această săptămână părinții sunt invitații noștri speciali. Ei pot veni și asista la cursuri, pot vedea live cum se desfășoară cursurile, ce se întâmplă după ușile închise, dar mai ales, cum interacționează copiii lor, cum reacționează si cum se descurcă în universul limbilor străine.

Nu este un moment ușor, pentru cei mici cel puțin, pentru că unii dintre ei pot fi ușor distrași de prezența păarinților lor, însă trecând peste toate emoțiile perfect normale si explicabile, de fiecare data o săptămână a părinților se dovedește a fi o experiență fun și de neuitat pentru noi toți.

O să vă povestim mai multe săptămâna viitoare, cand vă vom povesti cum a decurs totul și din perspectiva părinților, momentan am vrut să vă relatăm la cald, câteva impresii din mijlocul acțiunii.

Suntem toți încântați, suntem agitați, dar cu o agitație frumoasă, plină de viață, și recunoaștem că ne place. Mult de tot.

Am încheiat relatarea, din mijlocul evenimentelor.

0737 769 145