Termeni si condiții

Cadrul si condițiile de utilizare
Acest website a fost dezvoltat de Echo Kids srl pentru a constitui o sursă generală de informare. Prin accesarea www.echokids.ro, a materialelor și informațiilor prezentate, dvs. confirmați că ați citit, înțeles, acceptat și agreat termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

Proprietatea website-ului si drepturile de proprietate intelectuală

Acest website este deținut și întreținut de către Echo kids srl. In lipsa altor precizări, toate drepturile de proprietate intelectuală (incluzând aici drepturile de autor și drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site aparțin Echo.
Echo își rezervă toate drepturile cu privire la cele de mai sus și își va exercita la nevoie aceste drepturi în limitele permise de lege. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale proprii website-ului www.echokids.ro, fără acordul scris, în prealabil al Echo Kids srl.
Descărcarea sau copierea prin alte metode a materialelor disponibile pe site nu transferă către persoana în cauză, drepturile asupra materialelor Echo.

Nu constituie oferte
Informația care se regăsește pe acest website este prezentată numai în scop informativ. Deoarece informația prezentată pe acest site este foarte generală, este posibil să nu fie relevantă în cazuri individuale concrete.

Nici o responsabilitate
In nici o împrejurare, Echo Kids srl nu răspunde pentru nici o pagubă (directă sau indirectă) adusă dvs. sau oricărei alte părți, referitoare la utilizarea acestui website și a informațiilor pe care acesta le cuprinde – de către dvs. sau altă persoană – sau orice alte pagube sau vătămări cauzate de erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare, afișare sau transmitere, căderi ale conexiunii internet, viruși sau orice alți factori similari.

Lipsa de responsabilitate – disclaimer și dezvăluirea intereselor
Deși s-au luat măsuri pentru a ne asigura că informațiile prezentate pe website sunt corecte în momentul publicării, Echo nu este responsabilă pentru acuratețea sau gradul de completare ale acestora.

Aspecte juridice
Orice plângere sau dispută determinată sau legată de utilizarea acestui website, a conținutului sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de către legislația românească în vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare ale acestui website pot fi modificate oricând, fără o notificare prealabilă. Sunteți de acord să recitiți această secțiune a website-ului în mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui website vor constitui dovadă că ați fost de acord cu aceste schimbări.
Echo kids srl se angajează să trateze detaliile personale obținute în concordanță cu legislația română în vigoare.