Testările de la Echo Kids

Procesul de înscriere la cursurile Echo Kids este foarte simplu și eficient. Înainte de toate, pentru a plasa fiecare copil în cea mai potrivită grupă de studiu, acesta participă la o testare. Toți cei care doresc să se înscrie la cursurile de engleză, germană sau franceză susțin un test format din două părți: scris și oral.
Testul a fost conceput de trainerii Echo Kids ținând cont de experiențele trecute, exercițiile și activitățile pe care le întâlnesc de-a lungul cursurilor și de elementele cele mai importante pe care cursanții trebuie să le cunoască la o anumită vârstă.
Pentru copiii cu vârstele cuprinse între 4 – 7 ani (grădiniță, clasa 0, clasa 1) testul este exclusiv oral și include un vocabular de bază, însă esențial. Testul pentru copiii de la clasa a doua până la clasa a opta este atât scris, cât și oral. Aceștia rezolvă exerciții cu un vocabular din ce în ce mai complex și noțiuni gramaticale ce cuprind elemente cu dificultate scăzută, medie, mare. De asemenea, gândirea logică a copiilor este testată prin exerciții în care trebuie să se aleagă varianta corectă pentru a forma un dialog cu replici coerente.
Testul oral arată nivelul copiilor în utilizarea unui limbaj comun, de zi cu zi, prin întrebări despre ei și familie, despre școală, sport, timp liber etc. În completare, pe baza unor imagini, aceștia trebuie să identifice diferențele și să răspundă la câteva întrebări despre acestea, sau să creeze o poveste.
Testul va determina încadrarea copiilor în cea mai potrivită grupă de studiu, ținând cont de de vârsta și cunoștințele acestora. După începerea anului școlar vor exista diferite testări, precum testele de la finalul unui trimestru sau participarea la examenele Cambridge (Young Learners, Key English Test sau Preliminary English Test).
Nu uități că suntem în plină perioadă de înscriere și locurile se ocupă foarte rapid! Nu ezitați să vă programați la o testare de nivel la unul din sediile Echo Kids!

0737 769 145