Things we can make

Și au zbughit copiii spre dulăpioarele încărcate cu de toate, cu porții mari de carton pentru pictat, cu foarfece la decupat cu rigoare, cu lipiciuri fermecate ce prind în colț fâșii zdravene de hârtie, cu felurite balonașe ori neasemuite tăblițe gumate. Și au mai poftit și la alte dichisuri pentru lucrările lor: ochi pentru broscuța de hârtie, făină pentru balonul de modelat, luciu pentru rama foto, pop- up- uri zugrăvite pentru felicitări ori desene ale vacanțelor dorite.
Copiii au adorat sesiunea de vară Things we can make (și noi alături de ei) pentru că am înțeles împreună cum să exprimăm idei și concepte în mod vizual, prin obiecte hand- made ce pot dăinui, care sunt amuzante, utile sau mici podoabe.
Firește, noțiunile de vocabular au menținut ritmul vioi al mânuțelor lucrătoare, povestindu-se despre animale, jucării, propria persoană, familie ori vacanță. Așa am priceput că meșteșugăritul poate merge…mână în mână cu studiul unei limbi străine și că oricând poate deveni o metodă de predare agreabilă și eficientă.
Încă și mai multe sunt beneficiile acestei activități: îi încurajează pe copii să apeleze la imaginație, le construiește încrederea în sine, în abilitățile lor, le extinde și le dezvoltă gândirea, le facilitează dobândirea unor răspunsuri pozitive la acțiunile efectuate. În plus, este potrivită pentru petrecerea timpului liber în mod creativ și ideală pentru îmbinarea cu învățătura la vreme de vacanță.
Deci, într-o atmosferă destinsă, la sesiunea de arts and crafts Things we can make, ne-am așezat la lucru cu mâinile și la studiu cu mintea, ne-am servit de imaginație și ne-am îndestulat inimile cu daruri pentru noi și cei dragi.
Vă chemăm să zăboviți la Echo Kids la sesiunile ce încep săptămâna următoare, Our amazing books and films dedicată preșcolarilor și Health and lifestyle gândită pentru școlari, ca să cunoaștem mai multe, vechi și noi, în mod dinamic, cu veselie și strădanie.

0737 769 145