Bine ați venit în lumea Echo Kids, un loc plin de energie în care învățăm, interacționăm și descoperim limba engleză!

Cursurile noastre de limba engleză pentru copii îmbunătățesc abilitățile prin joacă, interacțiune și discuții. Cu metoda de predare Cambridge îi ghidăm pe cei mici să descopere limba engleză combinând socializarea și joaca cu activități de vorbire, ascultare, scriere și citire.

La Echo Kids susținem copiii să-și dezvolte competenţele lingvistice într-un mod mai eficient și motivant decât în mediile tradiţionale de învățare – cursuri de limba engleză relevante pentru viaţa curentă, dar mai ales pentru viaţa viitoare a copiilor noştri.

Cursuri de limba engleză Cambridge
Cursuri de limbi străine pentru copii

Descoperă beneficiile cursurilor de engleză pentru copii Echo Kids!

cu metoda de predare Cambridge

Alege cursul de engleză potrivit vârstei copilului tău!

Care sunt pașii următori?

Alegi cursul de engleză pentru copii și apoi începem!

Curs individual de engleză cu program personalizat

Alege cursul individual de engleză pentru copii în variantă fizică (90 lei/oră) sau varianta online (80 lei/oră).

FAQ | Întrebări frecvente

De la ce vârstă îmi pot înscrie copilul la cursurile Echo Kids?

Cursurile Echo Kids se adresează copiilor cu vârste peste 4 ani.

Cum știu la ce grupă îmi pot înscrie copilul?

La Echo Kids facem o testare inițială, gratuită înainte de a începe cursurile. Pentru copiii până la clasa I, această testare va fi doar orală, pe baza unor imagini/dialoguri. Pentru copiii care sunt cel puțin în clasa I, testarea va fi scrisă și orală

Cum vor studia copiii?

În primul rând, studiul limbilor străine la Echo Kids se face exclusiv în limba țintă. Cursurile sunt bazate pe comunicare si organizate pe cele 4 abilități importante: scris, citit, vorbit și ascultat.

Cum pot să plătesc?

Poți plăti cursul integral cu o reducere de 7% sau în 6 rate egale.

Metode de plată acceptate:

  1. Plată prin card bancar – BTPay (link de plată cu procesatorul Banca Transilvania)
  2. Plată prin transfer bancar
  3. Plată numerar
Cumpără curs
Ce teme se vor studia pe parcursul anului școlar?

Se vor aborda teme legate de familie, descrierea persoanelor, activități zilnice, hobby-uri, exprimarea unor opinii, casă și mobilă, mâncare și feluri de mâncare, sporturi, îmbrăcăminte, locuri și timp, călătorii și excursii, educație, vacanțe, lumea animalelor, vreme și anotimpuri, tehnologie.

Cum sunt organizate cursurile? De câte ori se fac cursuri de limbi străine pe săptămână?

Cursurile sunt organizate pe 3 trimestre – de toamnă, de iarnă și de primăvară. Fiecare trimestru are un număr de săptămâni dedicat – între 10 și 13 săptămâni în anul școlar 2022-2023.

Pentru cursurile de grup, pentru preșcolari, cursurile se desfășoară în 2 ședințe de 60 de minute iar pentru școlari și liceeni (cursuri fizice și online), cursurile sunt organizate în ședințe de 90 de minute, de 2 ori/săptămână sau în ședințe de 150 de minute, 1 dată/săptămână.

Poate da copilul meu un examen Cambridge după finalizarea unui an de studiu?

Cu siguranță da, dacă acesta este elev (cel puțin în clasa aIIa). E chiar recomandat să dea examen Cambridge după finalizarea fiecărui an de studiu cu multiple beneficii – copilul se obișnuiește cu ideea unor examene de la vârste mici, există rezultate cuantificabile atât a muncii lor cât si a muncii profesorilor Echo Kids. In plus, examenele Cambridge sunt examene prietenoase, pe care, cel puțin la inceput, toți copiii le trec cu un anumit număr de scuturi.

Ce ar putea face în vacanță copilul meu?

La Echo Kids, organizăm trei tipuri de activități, pentru a nu pierde contactul cu limbile străine. Organizăm fie cursuri de limbi străine de vară, tabere urbane în limbi străine sau tabere lingvistice în diverse locuri din România. In toate acestea, predarea se face exclusiv în limba țintă.

Alege cursul de engleză potrivit vârstei copilului tău!