Germana – un instrument devenit indispensabil

În luna Septembrie, Echo Kids și-a deschis un nou sediu situat pe Str. Sfântul Elefterie, nr.24 (zona Cotroceni). Aici, la noul sediu, lucrurile sunt puțin diferite față de sediul din Pache. Foarte mulți parinți și-au înscris copiii la cursurile de limba germană, motiv pentru care în momentul de față avem 5 grupe de limba germană pentru categoria de vârstă de 5-6 ani. Cei mici sunt dornici să studieze această limbă și sunt fericiți că sunt înscrisi la cursurile noastre. Și-au făcut prieteni noi și au început să descopere tainele limbii germane de la această vârstă fragedă. Sunt ferm convinsă că cei mici vor evolua extrem de frumos, iar atunci când vor începe să scrie și să vorbească progresele vor fi extrem de vizibile și cu mult peste așteptările părinților. Este exact ceea ce ne dorim, atât de la traineri, cât și de la cei mici.

Deci, interesul pentru limba germană începe de la o vârstă fragedă!

Nici interesul adulților pentru limba germană nu trebuie trecut cu vederea. Motivele adulților pentru studiul limbii germane sunt diferite față de cele ale copiilor, dar vorbim de aceeași pasiune și dorință. Adulții studiază pentru că tot mai multe companii își doresc ca angajații să vorbească limba germană, iar cei care cunosc această limbă au salarii motivante. Unii părinți învată limba germană alături de cei mici pentru că doar așa le pot verifica noțiunile dobândite.

Și, nu în ultimul rând, mulți adulți sunt interesati de studiul limbii germane pentru că urmează să viziteze Germania sau din simplă pasiune. Iar pentru că numarul solicitarilor a crescut, și numărul cursanților nostri s-a dublat față de anul precedent.

Având în vedere că oferim destul de multe servicii pe piață, pe lângă cursurile de limbi străine, am observat că multe companii solicită oferte pentru audit lingvistic și pe limba germană. Deși în alți ani limba egleză prima. Deci, pe piață noastră a patruns destul de mult limba germană, iar în scurt timp o să devină un instrument indispensabil.

Așa că vă asteptăm cu dragă inimă să intrați și dumneavoastră în rândul vorbitorilor de limba germană!

0737 769 145