Pasiunea ta, profesia ta

Întotdeauna am considerat că este esențial să ne trăim viața cu pasiune și să ne bucurăm de fiecare moment, să punem suflet în tot ceea ce facem.
Îmi place la nebunie să predau limba engleză copiilor! De fiecare dată când fac acest lucru, simt că le dăruiesc acestora o părticică din mine, că am un aport la formarea dezvoltării personalității lor.
Pasiunea este cheia unei vieți fericite și a ȋmplinirii pe care o avem de pe urma dedicării noastre ȋn ceea ce facem, a eforturilor noastre de zi cu zi de a fi mai buni și mai generoși. Pasiunea ȋnseamnă dăruire, energie. “Fără pasiune nu ai energie, fără energie nu ai nimic”, spune Donald Trump. De fiecare dată când plec de la un curs, simt că plec mult mai plină de energie decât atunci când am venit. Simt pur și simplu că mă restartez cu cei mici, orice problemă dispare. Realizările cursanților și zâmbetul de pe chipul lor sunt răsplata sufletească cea mai mare!
Este important să ne urmăm cu stoicism visurile ȋn viață, să le apăram și să le hrănim în fiecare zi. Să trăim fiecare clipă cu pasiune și astfel, mai devreme sau mai târziu, vom remarca schimbarea, atât la noi, cât și la cei din jurul nostru, vom lăsa o amprentă pentru formarea unei lumi mai ȋmplinite, mai bune.
Dar tu… tu încă mai poţi visa?

0737 769 145