Copilul meu învață engleză doar la Echo Kids!

Auzim prea des această frază și este foarte bine că se întâmplă asta. Pentru că avem alături de noi părinți grijulii și preocupați care ne împărtășesc tot felul de lucruri în drumul copiilor lor prin studiul limbilor străine, îi asigurăm că așa și trebuie să se întâmple.

Eu nu am cum să-l ajut!

Nici nu trebuie, la Echo Kids cursurile sunt concepute astfel incât cursanții noștri să plece acasă cu cât mai multe noțiuni și informații și să reușească să facă temele singuri, fără ajutor. Temele vin ca o confirmare a ceea ce am lucrat în lecția anterioară și la o simplă căutare în notițele de la cursuri, copiii vor găsi cu ușurință răspunsurile.

In plus, dacă chiar nu reușesc să găsească răspunsurile la teme, trainerii Echo Kids sunt alături de ei și vor relua aceste subiecte.

Eu nu știu engleză!

Nicio problemă! Nici nu trebuie să știți! Vor ști ei engleză foarte bine în scurt timp. Dacă totuși doriți să urmăriți temele la engleză, îi puteți ruga pe cei mici să citească cu voce tare – e un exercițiu bun să se audă și apoi să se corecteze singuri sau să asculte din nou ce au făcut în lecția anterioară – e un exercițiu pentru pronunție și pentru corectarea micilor greșeli care ar putea apărea la citire.

V-am ales pe dumneavoastră și ma bazez pe ce faceți!

Da! În momentul în care ne-ați acordat încrederea să facem parte din traseul de studiu al copilului dvs, și noi suntem conștienți că trebuie să facem ce e mai bine!

Alegem trainerii după un proces complicat de recrutare

Facem training cu aceștia și suntem atenți la progresul lor

Ne asigurăm că toate cunoștințele lor lingvistice sunt întocmai, corecte și complete!

Vă recomandăm examenele pe care trebuie să le dea copilul dvs la un anumit moment!

Vreau să continue și la anul tot aici!

Ne dorim și noi să dăm continuitate cursurilor, eventual cu aceeași traineri! Vrem să fim o comunitate deschisă la nou în care să încurajăm cât mai mult comunicarea în limbi străine

0737 769 145